STIRI

POLITICA

Adrian Streinu Cercel, locul doi la Senat pe lista PSD București, deschisă de fostul primar Gabriela Firea

18/10/2020 - 14:38

Adrian Streinu Cercel, directorul Spitalului de Boli Infecțioase ”Matei Balș” se află pe locul doi la Senat pe lista PSD București, au anunțat Gabriela Firea și Marcel Ciolacu, duminică, într-o conferință de presă.

„Îl asigur că astăzi dânsul nu face un legământ sau au o promisiune PSD, astăzi domnul profesor face un legământ în continuare cu românii şi dorim ca Parlamentul României să beneficieze de cei mai buni specialişti în lupta cu pandemia. Sunt ferm convins că această luptă va fi de durată şi se va duce şi legislativ, în Parlamentul Românei, să prevenim astfel de lucruri şi mai ales o răspândire la aceste dimensiuni, cum este la acest moment”, a declarat Ciolacu în conferința de presă.

Președintele PSD a mai declarat că a constatat „un atac la familia domnului profesor Rafila” după ce acesta a intrat în PSD:

„Sunt ferm convins că şi dumneavoastră, personal, şi familia dumneavoastră vor fi atacate de aceşti oameni mici şi care nu văd dimensiunea dezastrului sanitar din acest moment din România. Eu îmi cer scuze dumneavoastră, familiei dumneavoastră, îmi cer scuze domnului profesor Rafila, familiei dânsului, pentru acest inconvenient pe care trebuie să-l suportaţi prin faptul că v-aţi decis să faceţi parte din viitorul Parlament, dar sunt ferm convins că, punând în balanţă legământul faţă de români, este un lucru mult prea minor, dar este o notă de plată pe care cu toţii, şi eu, şi doamna Gabriela Firea, o plătim la un moment dat. Dar să ştiţi că pentru români faceţi ceea ce este corect”, i-a transmis Marcel Ciolacu lui Streinu Cercel în timpul conferinței, anunță G4Media.

Sursa: G4Media

#Adrian Streinu Cercel #Spitalul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” #PSD București #Gabriela Firea #Marcel Ciolacu #SenatShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2020 Nov