STIRI

CORONAVIRUS

Alexandru Rafila: „Ar fi o idee foarte bună” ca masca să fie obligatorie în toate spațiile publice din București

17/10/2020 - 14:40

Profesorul Alexandru Rafila consideră că se impune purtarea măștii pe stradă în București, după explozia de cazuri de coronavirus. El adaugă însă că autoritățile trebuie să-și schimbe mesajul pentru ca oamenii să-și dea seama că purtarea măștii este în beneficiul lor.

Reprezentantul României la OMS a spus că „se va ajunge și la 1.000” de pacienți la terapie intensivă, pentru că se observă „salturi” de circa 500 de cazuri noi de coronavirus de la săptămână la săptămână.

„Săptămâna viitoare va fi răsunetul acestei săptămâni, când avem 4.000 sau peste 4.000 de cazuri. Ceea ce înseamnă că, din nou, va exista un salt și în secțiile de terapie intensivă”, a completat el, potrivit Digi24.

Înscris zilele trecute în PSD, Alexandru Rafila și-a exprimat disponibilitatea de a-l sprijini „cu drag și cu responsabilitate în orice fel de demers” pe Ludovic Orban pentru ca trendul infectărilor să scadă: „Aici nu mai discutăm de opțiuni politice, discutăm de un interes public major și toți trebuie să servim acestui interes”. 

 

Sursa: DIGI24

#Alexandru Rafila #coronavirus #mască de protecție #București #Ludovic Orban #OMSShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2020 Nov