STIRI

POLITICA

Motivul uluitor pentru care Dan Barna a chemat un angajat al Camerei să-i ridice ochelarii. „O întâmplare absolut banală”

23/02/2021 - 14:00

Dan Barna a dat explicaţii despre momentul în care un angajat al Camerei Deputaţilor a fost chemat să-i ridice ochelarii.


„Este o întâmplare absolut banală. Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei (Deputaților – n.r.), pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit. Subiect încheiat”, a declarat vicepremierul Dan Barna, conform Mediafax.Alte ArticoleProiectul legii bugetului 2021 a ajuns în Parlament. Când se ...Ludovic Orban a făcut anunţul: 2 martie, votul final la buget. ...Olguța Vasilescu atrage atenţia: Bugetarii trebuie să primească ...


Dan Barna a chemat un angajat al Camerei să-i ridice ochelarii. „Nu aveam nevoie permanent de ei”


Vicepremierul a explicat că ochelarii de vere nu sunt permanenți, iar acesta este motivul pentru care nu-i purta.


„Nu aveam nevoie permanent de ei. Stăteau pe pupitru, au alunecat… Chiar m-am gândit să nu-i uit și să plec fără să-i iau”, a menţionat Barna.


Dan Barna şi-a scăpat ochelarii pe jos, însă nu „şi-a pierdut energia” să se aplece să îi ridice. Tot momentul a durat 33 de secunde și s-a petrecut, luni, în Camera Deputaților în timp ce vicepremierul asculta, din banca rezervată Guvernului, discursul președintelui PSD, Marcel Ciolacu.


Discursul a fost transmis în direct pe mai multe canale de știri. Cadrul se deschide larg, îl cuprinde și pe Dan Barna, care, așezat la stânga lui Florin Cîțu, ascultă și privește concentrat către ochelarii pe care îi ține între degete.


Scena a fost însă sesizată de colega aflată în stânga vicepremierului. Care se întoarce și face un semn discret. Apoi încă unul. Un angajat al Camerei Deputaților se apropie, doamna îi explică ce s-a întâmplat. Dan Barna face și el un semn pentru a arăta unde sunt ochelarii. Acolo, jos, indică el cu un deget.  Omul trece prin spatele vicepremierului și, după câțiva pași, ochelarii sunt din nou în fața lui Dan Barna.


Marcel Ciolacu pare să observe mișcarea, se uită înspre masa Guvernului și își continuă discursul. „Partidul Social Democrat a dus România în Uniunea Europeană” 33 de secunde. Atât a durat din momentul în care Dan Barna a scăpat ochelarii din mână și până când angajatul Camerei i-a ridicat și i-a pus la loc, în fața sa.


Citeşte şi: De miercuri începe vaccinarea angajaţilor din învăţământ. Valeriu Gheorghiţă: 60.000 de persoane vor fi vaccinate până în 10 martie

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Feb