STIRI

POLITICA

ALEGERI PNL 2021. Orban: „Voi câștiga competiția pentru președinția PNL”

27/07/2021 - 16:00

ALEGERI PNL 2021.  Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că va câștiga președinția partidului la Congresul din toamnă, astfel că nu funcția sa de șef al Camerei Deputaților nu este în pericol.


„Voi câștiga competiția pentru preșdinția PNL”, a răspuns Orban întrebat dacă se teme că va fi schimbat de la Camera Deputaților dacă va pierde alegerile interne din toamnă.Alte Articole


Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma


Victor Ponta ironizează USR-PLUS după includerea Roşiei Montane ...Roşia Montană, inclusă în patrimoniul UNESCO. Iohannis: Roşia ...


Ludovic Orban a declarat, întrebat despre absenţa prim-ministrului Florin Cîţu de la şedinţa de marţi a coaliţiei de guvernare, că PNL este reprezentat de preşedintele liberalilor şi de premier, iar în ceea ce îl priveşte el a participat la toate întâlnirile coaliţiei.


ALEGERI PNL 2021. Florin Cîţu nu exclude al treilea candidat surpriză. La Bucureşti, pariază pe Ciprian Ciucu


„Aşa am stabilit de comun acord cu premierul şi mi-a şi spus că nu poate să ajungă la 14.00, ci la 14.30. N-a venit. Acum întrebaţi-l pe premier, nu mă întrebaţi pe mine. PNL este reprezentat în coaliţie de preşedintele partidului şi de premier. În ceea ce mă priveşte pe mine, eu am participat la toate întâlnirile coaliţiei”, a afirmat Ludovic Orban, după întrunirea de marţi a coaliţiei, chestionat despre neparticiparea premierului Florin Cîţu la întâlnire.


ALEGERI PNL 2021. Întrebat dacă afectează competiţia internă din PNL coaliţia de guvernare în acest moment, Orban a răspuns: „Eu facă tot cee ace este posibil ca să nu fie afectat actul de guvernare de competiţia internă din PNL”.


Premierul a mai lipsit de la şedinţele coaliţie. De exemplu, pe 8 iulie, întrebat despre absenţa sa la întrunirea coaliţiei, Florin Cîţu spunea că întâlnirea a fost în timpul zilei şi este mai complicat să îşi schimbe programul.


„Aş prefera ca pe viitor aceste şedinţe să se ţină după ora 17.00 ca să pot să particip şi eu”, a adăugat atunci prim-ministrul.


Comgresul PNL are loc în data de 25 spetembrie, candidați pentru șefia partidului fiind Ludovic Orban și Florin Cîțu. În această perioadă au loc alegeri în organizațiile județene ale partidului. Taberele sunt împărțite între Orban și Cîțu astfel că ambii candidați au șanse să obțină un mandat la șefia partidului pentru următorii 4 ani.


EXCLUSIV Victor Ponta: „Aş face o petiţie să se facă alegerile în PNL duminică, să-l aleagă pe Cîţu şi să mergem mai departe”


Citește și...


„Alexandra a fost traficata!” Anunt SOCANT la doi ani de la disparitia ei! Unde se afla fata! Cea mai apropiata persoana a Alexandrei Macesanu face ANUNTUL:


Cum arată acum Lucian Viziru. S-a mutat în Germania și nu mai are nicio legătură cu actoria
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep