STIRI

SOCIAL

Care este starea lui Alexandru Arşinel: „Încă nu e clară situația mea aici”

07/05/2021 - 18:00

Care este starea lui Alexandru Arşinel. Marele actor este nerăbdător să joace pe scenă, însă mai are de stat cel puțin câteva zile sub supravegherea medicilor. Potrivit declarațiilor sale, situația sa nu este, deocamdată, clară.


Citeşte şi: Adrian Marinescu, noi detalii despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arşinel: Este dovada că dacă ne vaccinăm, facem o formă uşoarăAlte ArticoleRomânii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 7 mai 2021. ...Diana Bişinicu a divorţat în secret. Era căsătorită de ...De ce dărâmă pisicile obiecte. Explicaţia medicului veterinar


Care este starea lui Alexandru Arşinel


Artistul susține că abia așteaptă să urce din nou pe scenă, mai ales că deja s-a anunțat primul spectacol la Teatrul de Revistă Constantin Tănase’, unde este și director. Sâmbătă, pe data de 15 mai, va avea loc prima reprezentație, iar Alexandru Arșinel își dorește să urce pe scenă.


„Sunt încă în spital, cu consult medical chiar acum. Mai stau vreo câteva zile. O să joc săptămâna ailaltă, într-un spectacol montat de mine. Încă nu e clară situația mea aici și săptămâna viitoare o să vă informez cu mai multe detalii”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.ro.


A fost internat cu formă uşoară


Actorul și soția lui s-au infectat cu coronavirus și au fost internați la spital, în ciuda faptului că sunt vaccinați anti-Covid. Alexandru Arșinel și soția lui și-au făcut și și rapelul anti-Covid în urmă cu două luni, au respectat toate măsurile de protecție și, totuși, s-au infectat cu coronavirus, dar au ajuns amândoi să fie internați.


Actorul a mărturisit atunci că se simte bine. „Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel.


Citește și...


Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce a facut Liviu Varciu. Sarac lipit:


Macron le-a cerut Statelor Unite și Marii Britanii să nu mai blocheze exporturile de vaccinuri anti-COVID-19
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun