STIRI

SOCIAL

Gabriela Cristoiu, bătută cu bestialitate în ziua de Paşte: „M-a lovit cu picioarele în burtă. Am căzut lată pe jos”

07/05/2021 - 19:00

Gabriela Cristoiu, bătută cu bestialitate în ziua de Paşte. Vedeta a dezvăluit aceste detalii cutremurătoare şi a povestit cum s-a întâmplat totul. Ceea ce l-a deranjat foarte tare pe bărbat au fost nişte mesaje pe care tânăra le-a primit de Paşte. Gelozia l-ar fi făcut să vadă roșu în fața ochilor și s-a năpustit asupra iubitei sale cu pumni și picioare.


Citeşte şi: Laurette, bătută CRUNT în Centrul Capitalei! Vedeta a ajuns la polițieAlte ArticoleRomânii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 7 mai 2021. ...Care este starea lui Alexandru Arşinel: „Încă nu e clară ...Diana Bişinicu a divorţat în secret. Era căsătorită de ...


Gabriela Cristoiu, bătută cu bestialitate în ziua de Paşte


Bruneta a dezvăluit că a fost internată în spital două zile după ce a fost bătută. Pentru a scăpa cu viață din mâinile agresorului ei, a sărit pe geam.


„Iubitul meu m-a bătut în ziua de Paște. Am fost la biserică, am pregătit masa și acest om s-a gândit el că de ce primesc așa mesaje de Paște. Nu există așa ceva, nu m-am născut în junglă. A băut un pahar de vin, el este musulman. M-a lovit, deci nu există așa ceva, nu se justifică.


Acest om a fost foarte supărat pentru că eu am primit niște mesaje de Paște fericit. M-a lovit, se vede, am fost să-mi iau de la INML, m-a lovit cu picioarele în burtă. Am căzut lată pe jos, am mers la baie pentru că îmi curgea sânge din nas. Am fost 2 zile internată, sunt o mână de om. I-am spus să plece din România și a și plecat‘, a spus Gabriela Cristoiu la Acces Direct.


Citește și...


Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce a facut Liviu Varciu. Sarac lipit:


Marea Britanie relaxează restricțiile pentru călătoriile în străinătate
Sursa: RomaniaTV
Share with: