STIRI

SOCIAL

Laurențiu Duță a fost infectat cu COVID. Experiența de coșmar a lui Mihai Budeanu l-a ajutat să treacă mai ușor prin boală. „Este singurul supraviețuitor al trupei”

20/04/2021 - 09:00

Laurențiu Duță a fost infectat cu COVID. Mihai Budeanu și Laurențiu Duță au fost infectați recent cu coronavirus, iar dacă Laurențiu Duță a scăpat ușor, Mihai Budeanu a fost internat în spital și a necesitat oxigen. Singurul care a scăpat de infecția cu acest virus nemilos este chiar Viorel Șipoș.


Cântărețul a povestit cum a trăit momentul în care a fost infectat cu coronavirus, declarându-se norocos de faptul că a avut de învățat din experiența colegului său de trupă. Primul simptom pe care l-au avut amândoi, dar și Andra cea cu care au lansat recent o nouă piesă, a fost tusa seacă. Andra a povestit cum a avut dureri destul de mari în piept din cauza tusei persistentă.Alte ArticoleCâştigător de Oscar, favorit să devină guvernatorul celui ...Imagini de colecție cu Liviu Vârciu. Cum arăta cântărețul ...Ofertă în premieră, Maldive introduce turismul de vaccinare. ...


”Am avut norocul să învăț din problemelui lui mihai. La fel ca și la el, la mine a debutat COVID-ul cu o tuse seacă persistentă. Știam că și el a început cu tuse, însă a lasăt, a tot așteptat. Viorel este singurul supraviețuitor al trupei” , a povestit Laurențiu Duță la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV.


Citește și: Imagini de colecție cu Liviu Vârciu. Cum arăta cântărețul în urmă cu 30 de ani, la debutul în carieră


Laurențiu Duță a fost infectat cu COVID. Cântărețul a fost diagnosticat cu COVID în urmă cu mai multe săptămâni, iar membrul trupei 3 SUD EST a ales să fie discret pe acest subiect. Acesta a avut o formă ușoară a bolii, spre deosebire de Mihai Budeanu, care a fost internat în stare gravă la secția ATI a spitalului din Medgidia.


Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru membrii trupei 3 Sud Est. Atât Laurențiu cât și Viorel Șipoș au trăit momente grele în perioada în care colegul lor a fost internat în spital în stare gravă, din cauza infecției COVID-19. După ce au depășit acea cumpănă, cei doi i-au fost alături acestuia și în momentul în care acesta și-a pierdut mama, la începutul acestui an.


Citește și: Cât costă rochia lui Kate Middelton, cu care a făcut furori la înmormânarea prinţului Philip VIDEO
Sursa: RomaniaTV
Share with: