STIRI

SANATATE

Raed Arafat o face praf pe Dana Budeanu: „Să lăsăm sfaturile divelor. Apare și comentează toată ziua”

18/06/2021 - 19:00

Raed Arafat o face praf pe Dana Budeanu. „Să lăsăm sfaturile divelor de pe la televiziuni… Apare și comentează toată ziua. Când apare una ca și doamna Dana Budeanu, care toată ziua am fost în gura ei, cu toții, comentând vaccinare, măsurile… tot într-un limbaj pe care nu pot să-l descriu.


Este dreptul acestei persoane să-și spună părerea. Toți avem dreptul! Dar când această părere este zisă din punct de vedere al unei persoane care se pretinde expert și mulți oameni o cred devine o problemă. Această persoană când este promovată, și nu numai ea, și vin cu păreri care nu sunt medical fundamentate înseamnă că avem o problemă.Alte ArticoleRaed Arafat, anunţ alarmant pentru toţi românii. Ce ne aşteaptă ...Florin Cîţu, primele declaraţii după dezvăluirile România ...Bilanţ vaccinare 18 iunie 2021. Scade numărul vaccinaţilor ...


Raed Arafat o face praf pe Dana Budeanu


Noi am fost de dimineața până seara puși că ce se întâmplă nu e ok, vaccinarea nu e ok, aia nu e ok… indiferent de mesaje.


Dreptul la opinie e una, dar la dezinformare nu e. Ca medic nu pot să spun că o persoană care iese în calitate de expert. Da, poate să spună: ‘Nu-mi place vaccinul’. Dar când spune: ‘Vaccinul nu-i bun’, asta devine dezinformare, în condițiile de sănătate publică. Asta nu mai e dreptul la opinie”, a  spus Raed Arafat la Digi24.


Arafat a spus că persoanele care militează în spațiul public împotriva vaccinării și propagă teorii ale conspirației folosesc „cuvinte dure, tari”, „critică persoane, le zeflemește, le înjură” și prin această atitudine îi poate convinge pe „oamenii simpli”, ”oamenii fără prea multă educație” să îi creadă pe ei și nu pe specialișt.


Citeşte şi: Dana Budeanu: „Dacă vaccinezi copiii pentru un virus făcut în laborator îi nenoroceşti. E o crimă!”


„Omul simplu spune ‘Uite ce tare e, cum le vorbeste’, si omul asta nu se mai duce la vaccinare. M-ati intrebat de ce lumea nu se vaccineaza. Asta e unul din motive. Este un cumul de factori. Unii comenteaza, ies in permanenta in spatiul public de pe pozitia de experti si habar nu au despre ce vorbesc”, a zis șeful DSU.


Arafat a cerut românilor să asculte mai multe păreri despre vaccin și le-a pus o întrebare despre țările care și-au vaccinat majoritatea locuitorilor:  „Credeți că Israelul vrea sa-si ucida toata populatia, sau Marea Britanie?”.


Șeful DSU a indicat că românii își fac rău nu dacă se vaccinează, ci dacă ascultă abordări care încearcă să sperie populația că vaccinul este periculos.


Citește și...


S-a AFLAT! Cine ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf: „I-a făcut salon de înfrumusețare în Dorobanți” Motivul DIVORȚULUI:


UNTRR solicită Guvernului clarificarea situației privind impozitarea diurnei plătite șoferilor profesioniști




Sursa: RomaniaTV




Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jul