STIRI

SANATATE

Vlad Voiculescu: Doar 5 din 33 de candidați au promovat examenul pentru Casele de Asigurări de Sănătate

07/05/2021 - 21:00

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu susține că doar 5 dintre cei 33 de candați au promovat examenul scris pentru funcțiile de conducere la casele județene de asigurări de sănătate.


„Tocmai s-au afișat rezultatele examenului național scris pentru casele județene de sănătate. 5 din 33 au promovat”, a scris Vlad Voiculescu, vineri seara într-o postare pe Facebook.Alte ArticoleO nouă pandemie ameninţă Europa. Virusul, detectat şi în ...Gheorghiţă: Cred că în momentul de faţă doar cine nu vrea ...Specialiştii avertizează: cât ar putea dura până să ajungem ...


Fostul ministru al Sănătăţii, a precizat că, pentru promovare, candidații trebuiau să ia note peste 7, dar că 19 dintre ei au obținut note sub 5.


Alți 21 dintre cei 54 de candidați înscriși nu s-au prezentat la concurs. „Mai e mult până departe. Concursurile pe bune sunt însă un început bun”, a scris fostul ministru al Sănătății.


Potrivit CNAS, contestații se pot depune până în 10 mai la sediul instituției. Candidații care au obținut peste 7 vor susține un interviu în următoarele zile.


Tocmai s-au afișat rezultatele examenului național scris pentru casele județene de sănătate.5 din 33 au promovat. Ca…


Posted by Vlad Voiculescu on Friday, May 7, 2021


Vlad Voiculescu anunţă că DNA a clasat plângerea unei organizaţii referitoare la diploma sa de studii: Procurorul a consemnat că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educaţiei, cât şi de la Centrul de Echivalare a Diplomelor


Fostul ministru al Sănătăţii VAld Voiculescu anunţă, vineri, că DNA a clasat plângerea pe care o organizaţie a depus-o cu privier la diploma sa de studii de la Viena. ”Procurorul a consemnat în ordonanţa de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educaţiei, cât şi de la Centrul de Echivalare a Diplomelor”, a transmis Voiculescu.


”Coaliţia pentru Naţiune (măreaţă organizaţie cu măreţ nume şi măreţ conducător) a depus la DNA o plângere penală împotriva mea. Mai precis împotriva diplomei mele de la Wirtschaftsuniversität-Wien. Nu ştiam, dar nici surprins nu sunt. DNA a clasat plângerea formulată în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedura penală: «fapta nu există»”, a scris, vineri, pe Facebook, Vlad Voiculescu.


Acesta a precizat că procurorul a consemnat în ordonanţa de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educaţiei, cât şi de la Centrul de Echivalare a Diplomelor.


”Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă


1) este emisă de o universitate de top din Europa;


2) a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori);


3) este recunoscută de Ministerul Educaţiei


… un astfel de loc este oare o ţară sau un balamuc?


În orice caz, mulţumiri Parchetului Anticorupţie al ţării pentru verificarea diplomei”, a mai scris Voiculescu.


Recent, în urma controversei legate de studiile sale, Vlad Voiculescu a publicat, pe pagina sa de Facebook, diploma eliberată de Vienna University of Economics and Business din Austria.


De asemenea, Voiculescu a postat şi un atestat privind echivalarea diplomei din Viena cu o diplomă de master în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor, echivalare datată 22 ianuarie 2016, când şef al Executivului era Dacian Cioloş, iar Voiculescu era director de cabinet al ministrului Finanţelor, din luna mai a aceluiaşi an fiind numit ministru al Sănătăţii.


EXCLUSIV Tratamentul anti-covid al lui Gigi Becali, refuzat de Vlad Voiculescu: Nu a vrut să-l primească. A stat vreo 5-6 luni în vamă


Citește și...


Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce a facut Liviu Varciu. Sarac lipit:


Mailuri false trimise românilor. Hackerii au dat atacul „în numele” BCR, cu peste 3 milioane de clienți. Cum te protejezi și ce spune banca despre incidentele din ce în ce mai dese
Sursa: RomaniaTV
Share with: